Politik fra rødderne

KL angriber regeringen

Christiansborg er fuldstændig stivfrossen, når det gælder politisk reformarbejde, dundrede KL’s formand Jan Trøjborg (S) til Kommunalpolitisk Topmøde. 

 topmøde

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Blot et minut inde i sin beretning rettede KL’s formand Jan Trøjborg (S) i Aalborg en salut mod staten, som må have runget selv i Christiansborgs korridorer. I et usædvanligt hårdt angreb kritiserede han folketingspolitikerne foran omkring 1.400 fremmødte i Aalborg Kongres & Kultur Center til Kommunalpolitisk Topmøde.

”Det går ikke, at Christiansborg er fuldstændig stivfrossen, når det gælder det politiske reformarbejde. Tilsyneladende har regeringen og Folketinget bevilget sig selv et sabbatår,” sagde Jan Trøjborg og henviste til det forestående valg til Folketinget.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57