Politik fra rødderne

“Kig først i din egen baghave“

Tropisk træ fra Afrika skal som minimum være lovligt, hvis de fattige lande skal sikres indtjening. Bæredygtighed må være næste skridt, mener camerounsk ngo.

 tema: tropisk træ

Af Redaktionen | [email protected]

OECD vurderede i 2007, at 50 procent af det træ, der forlod Cameroun, var illegalt – hvilket har kostet det fattige land enorme summer i tabt skatteindtægt.

“Man kan vælge at acceptere, at skovrydning er en nødvendighed, fordi vi er et fattigt land og har brug for pengene for vores naturressourcer - også selv om det er ødelæggende for miljøet. Men jeg tror ikke, at nogle kan acceptere illegal skovrydning, for det ødelægger skoven, men skaber ingen eller meget lille indtjening for staten,“ siger Samuel Nguiffo, generalsekretær i den camerounske udviklingsorganisation CED.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57