Kommunen.dk
MENU

Debat/ Khader har genoptjent folkets tillid

Debat/ Khader har genoptjent folkets tillid

1. mar. 2015
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”Khader har en velfunderet position som troværdig og vellidt debattør, når det gælder politikområder som situationen i Mellemøsten, integration, indvandring med videre. Alle temaer, som ligger ganske højt på vælgerdagsordenen.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Midt under debatten i kølvandet på terrorangrebet i København tikkede nyheden ind om Naser Khaders comeback til dansk politik. Den tragiske baggrund til trods, var terrordebatten en perfekt scene for den 51-årige at træde ind på. Timingen kunne heller ikke være bedre.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.