Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed

Debat/ Kampen om den store samfundsfortælling!

Debat/ Kampen om den store samfundsfortælling!

”På ét afgørende område vil det kommende folketings­ valg i hvert fald have stor betydning for. Nemlig for opfattelsen af, hvem der har ejerskab til den danske samfundsmodel.”
21. sep. 2014
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Under en flytning fandt jeg en udgave af Det Fri Aktuelt fra 1987. Her kunne man på forsiden få en fornemmelse af, hvad der optog danskerne for knap 30 år siden: Velfærdsreformerne – i form af kartoffelkuren – var for hårdhændede, det var for dyrt at se kabel-tv, der skulle være stærkere politisk kontrol med PET og FE, der var uenighed hos Socialdemokraterne på ligestillingsområdet, et EU-topmøde var ved at gå i hårdknude, og nogle mente, at Søren Krarup havde sagt noget racistisk. I det lys kan man jo godt overveje, om der nogensinde sker noget nyt i dansk politik.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier