Kommunen.dk
MENU

Debat/ Kampen om den store samfundsfortælling!

Debat/ Kampen om den store samfundsfortælling!

21. sep. 2014
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 
”På ét afgørende område vil det kommende folketings­ valg i hvert fald have stor betydning for. Nemlig for opfattelsen af, hvem der har ejerskab til den danske samfundsmodel.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Under en flytning fandt jeg en udgave af Det Fri Aktuelt fra 1987. Her kunne man på forsiden få en fornemmelse af, hvad der optog danskerne for knap 30 år siden: Velfærdsreformerne – i form af kartoffelkuren – var for hårdhændede, det var for dyrt at se kabel-tv, der skulle være stærkere politisk kontrol med PET og FE, der var uenighed hos Socialdemokraterne på ligestillingsområdet, et EU-topmøde var ved at gå i hårdknude, og nogle mente, at Søren Krarup havde sagt noget racistisk. I det lys kan man jo godt overveje, om der nogensinde sker noget nyt i dansk politik.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.