Kommunen.dk
MENU
Helsingørs konservative borgmester Benedikte Kiær forstår ikke fremgangsmåden med omprioriteringsbidraget og spår, at regeringen i de kommende år vil blive ramt af den ene dårlige sag efter den anden.

Foto: Scanpix / Erik Refner
Helsingørs konservative borgmester Benedikte Kiær forstår ikke fremgangsmåden med omprioriteringsbidraget og spår, at regeringen i de kommende år vil blive ramt af den ene dårlige sag efter den anden. Foto: Scanpix / Erik Refner

K-profil: Omprioritering er en narresut

K-profil: Omprioritering er en narresut

Som konservativ går man ind for en mindre offentlig sektor, men man går også ind for at gøre den mindre på en ordentlig måde. Og det omprioriteringsbidrag, der i øjeblikket forhandles om på Christiansborg, er hverken reelt eller ordentligt, mener Helsingørs borgmester Benedikte Kiær - det er en narresut.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Bangebukse. Det er det prædikat, som den konservative borgmester og tidligere social-minister Benedikte Kiær sætter på sine forhenværende kolleger på Christiansborg, når det handler om det omdiskuterede omprioriteringsbidrag.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.