Julemand stjæler cykler på Frederiksberg

266 ’likes’ på på Facebook. Kommunen mener, at den får fuld valuta for den kvarte million, ny kampagne har kostet

TRAFIK

Af Redaktionen | [email protected]

Trafikoplysning til en kvart million kan godt blive et tilbagevendende tiltag på Frederiksberg i København, hvor kommunen selv er meget tilfreds med kampagnen, der blandt andet inkluderer en cyklende julemand, som skal hjælpe til en bedre cykelkultur på de frederiksbergske gader.

- Jeg synes, at det er en god kampagne. For den sags skyld kan man jo genbruge den til næste år. Det kunne jeg sagtens forestille mig. Jeg er fuldt ud tilfreds med kampagnen, siger formand for by- og miljøudvalget i Frederiksberg Kommune, Jan E. Jørgensen til Politiken.

Udmeldingen kommer efter, at kommunen har brugt omkring en kvart million kroner på en kampagne, som ud over den cyklende julemand består af en konkurrence, en YouTube-video og en Facebookside med nu 266 'likes'. Det skriver Politiken i dag.

tsp

 

FAKTA 

På YouTube-videoen 'Santa steals a bike', som over 7.000 mennesker foreløbig har set, kan man få historien om, hvordan julemanden er kørt galt i sin kane og forulykket ved Frederiksberg Rådhus.

 

I kampagneplanen står der, at kampagnen især er målrettet de 20 til 40-årige cyklister. Dem skal julemanden tage en snak om god cykelkultur med, når han møder dem på sine ture rundt i kommunen. Her kører han tirsdag til torsdag mellem klokken otte og ti og igen fra klokken 15 til 17.

 

På kampagnens Facebookside er det imidlertid hovedsageligt de 13 til 17-årige, der følger kampagnens konkurrence.

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet