Kommunen.dk
MENU

Debat/ Jo, Søren Pape, det kan man nu godt

Debat/ Jo, Søren Pape, det kan man nu godt

31. aug. 2014
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 
”Pape har jo ret i, at Stats-Forvaltningen ikke er en domstol, men at det er en god idé at lytte til deres udtalelser, kan blandt andet de 20 Vejle-politikere, der i 1992 hver fik en bod på 35.000 kroner i Tulip-sagen, skrive under på.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

’Man kan ikke vide, hvad Statsforvaltningen vil afgøre om en sag – og man kan heller ikke få det at vide’. Sådan lykkedes det den snart forhenværende Viborg-borgmester Søren Pape Poulsen (K) at få udtrykt sig på et pressemøde om de sager om stadionnavn, bandereklamer eller butiksbeliggenhed, der er hvirvlet op i kølvandet på hans nye position som parti-overhoved.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.