Kommunen.dk
MENU
Livserfaring er en fordel i jobbet som politiker. Og den har Mikael Smed (S) masser af  - også fra sine 18 år i politiet. Jeg har mødt mange forskellige mennesker fra forskellige samfundslag og har også set ridserne i lakken. Alle har ridser - nogle er bare dybere end andres, siger han.
Livserfaring er en fordel i jobbet som politiker. Og den har Mikael Smed (S) masser af - også fra sine 18 år i politiet. 'Jeg har mødt mange forskellige mennesker fra forskellige samfundslag og har også set ridserne i lakken. Alle har ridser - nogle er bare dybere end andres,' siger han.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Jeg tænker da, at jeg ikke er det værste, man kan rende ind i …?

Jeg tænker da, at jeg ikke er det værste, man kan rende ind i …?

Mikael Smed (S) har set en del ‘ridser i lakken’ og kender også sine egne. Kom med bagom den stædige borgmester fra Vordingborg, der lavede sit livs romantiske stunt for rullende kamera.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- I har spist ni boller, siger han.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.