dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Anders Gerner Frost (Nytgribskov) fylder godt ud i Høbjerg Hegn i Helsinge. Og i brusekabiner: “I Hammerslag skubbede værten mig engang ind i en brusekabine i en lejlighed på Amager, hvor jeg sad fast, fordi jeg var for tyk, fortæller han.
Anders Gerner Frost (Nytgribskov) fylder godt ud i Høbjerg Hegn i Helsinge. Og i brusekabiner: “I Hammerslag skubbede værten mig engang ind i en brusekabine i en lejlighed på Amager, hvor jeg sad fast, fordi jeg var for tyk,” fortæller han.
Foto: Jakob Carlsen

“Jeg skal kunne se folk i øjnene - uden højt hår og lange skosnuder”

“Jeg skal kunne se folk i øjnene - uden højt hår og lange skosnuder”

Anders Gerner Frost har to jobs i “samme troværdigheds-kategori som brugtvognsforhandlere.” Derfor er ærlighed et mantra for ham. Mød Gribskovs borgmester, kendt fra DRs Hammerslag, som selv mener, at han er for tyk.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Anders Gerner Frost (Nytgribskov) har været i Lemvig et par dage for at besøge en god ejendomsmægler-ven, som han har lavet tv-programmet Hammerslag med i rigtig mange år. Nu sidder han i sin bil og er på vej hjem. Imens han har hul igennem til kommunen.dk via mobilen. Der lyder barnestemmer i baggrunden, og Anders Gerner Frost fortæller, at een af hans i alt fire unger, Christian på 10 år, sidder på bagsædet sammen med en ven og en Ipad.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier