Kommunen.dk
MENU
I kommunalpolitisk sammenhæng kan Birgit S. Hansen godt betegnes som en politainer – sammentrukket af politician og entertainer. Politikere der når mange vælgere ved at vise, at de er almindelige mennesker. .
I kommunalpolitisk sammenhæng kan Birgit S. Hansen godt betegnes som en ”politainer” – sammentrukket af politician og entertainer. Politikere der når mange vælgere ved at vise, at de er almindelige mennesker. .
Foto: René Schütze/Fotograf René Schütze/Ritzau Scanpix

Debat/ Jeg kommer til at savne hende her i kommunalpolitik

Debat/ Jeg kommer til at savne hende her i kommunalpolitik

8. maj 2024
Laila Kildesgaard
LAILA KILDESGAARD
EKSPERT I DET LOKALE KLIMADIPLOMATI
KONSULENTVIRKSOMHEDEN STEDER SKABER FOLK
Email

Dette er et debatindlæg og udtrykker alene skribentens holdninger.
Har du selv et debatindlæg inden for Kommunen.dk’s interesseområder, kan du sende det til debatognavne@ kommunen.dk

Frederikshavns borgmester Birgit S. Hansen har været markant på sociale medier. Men det har slidt, og nu har hun fået nok. Laila Kildesgaard uddrager Lex Birgit.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Jeg kommer til at savne Birgit S. Hansen på den kommunalpolitiske scene, når hun stopper som borgmester og kommunalpolitiker i Frederikshavn ved næste kommunalvalg. Det bliver jeg formentlig ikke den eneste, der gør. Hun var den borgmesterkandidat, der fik den største andel af de personlige stemmer ved kommunalvalget i 2017 i Danmark.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.