Kommunen.dk
MENU
Kirsten Terkilsen elsker udsigten fra denne bænk i Juelsminde, hvor man kan se hele kysten ind gennem Vejle Fjord og på en god dag Lillebæltsbroen.
Foto: Knud E. Fotografi
Kirsten Terkilsen elsker udsigten fra denne bænk i Juelsminde, hvor man kan se hele kysten ind gennem Vejle Fjord og på en god dag Lillebæltsbroen. Foto: Knud E. Fotografi

”Jeg kan godt lide, når ting bliver gjort i går”

”Jeg kan godt lide, når ting bliver gjort i går”

Det huer ikke Hedensteds borgmester at rose sig selv, selvom hun vistnok både er god til mennesker, er sjov og har en lille kræmmer i maven. Til gengæld roser hun Martin Damm, Mark Knopfler og sin mand, der er hendes bedste spindoktor. Kom med bagom Kirsten Terkilsen (V), der ikke kan bryste sig af det store tålmod.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Det er udviklingen af vores byprojekter i vores tre centerbyer Juelsminde, Tørring og Hedensted. Dem følger jeg tæt. De er meget forskellige, men fælles for dem er, at vi har inddraget borgerne og lyttet til deres ideer og tanker omkring projekterne. Det har været utrolig spændende. Og så håber jeg selvfølgelig at blive genvalgt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.