Politik fra rødderne

Jaleh Tavakoli går fra Enhedslisten

Jaleh Tavakoli, som sidder i Borgerrepræsentationen i København, har valgt at vinke farvel til Enhedslisten og blive løsgænger. Jaleh Tavakoli er ud over sit medlemskab af Borgerrepræsentationen også talsperson for Foreningen Frit Iran. Hun er uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet.

 ugens uundgåelige

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Hvorfor har du valgt at melde dig ud af Enhedslisten? 

Jeg synes, at dele af Enhedslistens politik bliver forsømt i partiet. Som udgangspunkt er alle enige om, at Enhedslisten skal gå på to ben: Et parti som Enhedslisten skal både bekæmpe fremmedhad, men også tage afstand fra de religiøse kræfter blandt indvandrere på den anden side. Det gælder for eksempel de imamer, der blander sig i konflikter, og som vil mægle mellem kriminelle og kommunen og tilrane sig politisk magt. Det er jeg meget imod, og det er Enhedslistens politik sådan set også. Problemet er, at Enhedslisten mangler at tage helt afstand fra den slags i praksis. Det er nok en blanding af berøringsangst, og at man er bange for at gøre problemet større, end det er. Men jeg synes, at man skal bekæmpe det, som vi har vedtaget, at vi vil bekæmpe.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57