Politik fra rødderne

It-chefer stærkt kritiske over for salget af KMD

Privatiseringen af KMD bliver en dyr affære for skatteborgerne. Det mener it-cheferne, som skarpt kritiserer it-firmaet for at presse kommunerne økonomisk. Det sker blandt andet ved uberettiget at opkræve penge.

 monopol

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

En privat kapitalfond og 17 monopolsystemer, som kommunerne er afhængige af. Det er ifølge de kommunale it-chefer en rigtig dårlig cocktail. De mener, at KMD efter salget til EQT og ATP er begyndt at presse priserne på monopolsystemerne. 

”Mit billede er, at KMD er ret aggressive i markedet - også mere end hvad jeg lige havde forventet. Det har undret mig, at de over for kommuner som kundegruppe har valgt den approach, hvor de jager dem rundt i manegen,” siger formand for Foreningen af Kommunale IT-chefer og it-chef i Egedal Jørgen Kristensen, der mener, at salget af KMD’s monopolsystemer er skyld i situationen:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57