Politik fra rødderne

ISS: Vores tilbud står stadig ved magt

Der er fortsat et stort milliardpotentiale i at konkurrenceudsætte tekniske opgaver, mener servicegiganten ISS. Samtidig opfordrer selskabet dog til, at det offentlige fokuserer mere på kvaliteten i deres udbud. 

 udbudsrunde

Af Morten Munkholm | [email protected]

Udliciter for 100 milliarder kroner og få 12 milliarder igen. Sådan lød tilbuddet fra ISS til tidligere finansminister Bjarne Corydon (S) for to år siden. Og tilbuddet står stadig ved magt for Venstre-regeringen.

- Hvis du konkurrenceudsætter alt indenfor vores område, så er en besparelse på 12 procent bestemt ikke urealistisk. Hvis du spørger i en gennemsnitlig kommune, hvad de forventer at hente på et førstegangsudbud, så er det nok deromkring, siger Simon Dalsø, afdelingschef i ISS med ansvar for det offentlige marked.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57