Politik fra rødderne

Ikke råd til klimavenligt sygehusbyggeri

For få penge til de kommende sygehusbyggerier kan betyde, at muligheden for at bygge med hensyn til klima og miljø forpasses. Regionerne savner midler til nytænkning. 

 erhverv

Af Mia Tang | [email protected]

Den tidligere formand for regionernes sundhedsudvalg undrer sig: ”Når nu alt står i klimaets tegn, hvorfor satser man så ikke på, at vores kommende sygehuse skal være i front som klimavenlige, topmoderne byggerier?” lyder spørgsmålet fra MF Orla Hav (S). Efter hans mening mangler der klare udmeldinger fra regeringen om, hvilke krav der stilles, når de nye, store sygehuse i blandt andet Odense og Aalborg skal bygges. ”Jeg frygter, at det simpelthen er for dyrt at tænke klimavenligt, når sygehusbyggerierne fra starten er underfinansierede,” siger han. 

Halvdelen af det ønskede

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57