Kommunen.dk
MENU
Jakob Ellemann-Jensen kan forvente ekstremt fokus på sin performance, når han 1. august vender  tilbage med fuld styrke som både partiformand og forsvarsminister. Og vicestatsminister, som han selv har husket at nævne.
Jakob Ellemann-Jensen kan forvente ekstremt fokus på sin performance, når han 1. august vender tilbage med fuld styrke som både partiformand og forsvarsminister. Og vicestatsminister, som han selv har husket at nævne.
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Ikke et ord om stress og sygemelding. Svaghed kan også være rent politisk

Ikke et ord om stress og sygemelding. Svaghed kan også være rent politisk

Almindelig pli tilsiger, at man ikke går efter folk, der er syge. Fra august er det et hensyn, man ikke længere behøver at vise Jakob Ellemann-Jensen, og det vil blive demonstreret, når han skal forholde sig til nye oplysninger om et våbenindkøb.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På det menneskelige plan er der kun godt at sige om Jakob Ellemann-Jensens bebudede tilbagevenden, efter at hans stressymptomer sendte ham ned at kysse gulvet. Stress kan knække selv de stærkeste, og Venstres førstemand er blot det seneste eksempel inden for politik. Man kan befrygte, at der kommer flere.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.