Kommunen.dk
MENU
Fra 1900 til 1950erne flyttede folk i tusindvis til Hvidovre, og det gav behov for veje, skoler, beboelseskvarterer og kloakering. Og i 1955 blev sognerådet, der holdt sine møder i en toværelseslejlighed på Hvidovre Torv, erstattet af en kommunalbestyrelse med borgmester og rådhus.
Foto: Büro Jantzen
Fra 1900 til 1950'erne flyttede folk i tusindvis til Hvidovre, og det gav behov for veje, skoler, beboelseskvarterer og kloakering. Og i 1955 blev sognerådet, der holdt sine møder i en toværelseslejlighed på Hvidovre Torv, erstattet af en kommunalbestyrelse med borgmester og rådhus. Foto: Büro Jantzen

Hvidovre betalte hans ph.d. – nu fortæller han forstædernes historie

Hvidovre betalte hans ph.d. – nu fortæller han forstædernes historie

Forvandlingen til noget nyt og smartere risikerer at rive de gamle forstæder over på midten mellem gamle beboere i betonblokke og rige tilflyttere i villakvarterer, advarer Poul Sverrild. Han har netop forsvaret sin ph.d., der er sponseret af Hvidovre Kommune.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Poul Sverrild stiller sig ud midtpå det grusede parkeringsareal.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.