Kommunen.dk
MENU
De sociale medier kan mindske afstanden mellem borger og politiker. I nogle tilfælde desværre med den konsekvens, at politikeren bliver genstand for chikane. 
Foto: Cathrine Ertmann / Polfoto
De sociale medier kan mindske afstanden mellem borger og politiker. I nogle tilfælde desværre med den konsekvens, at politikeren bliver genstand for chikane.  Foto: Cathrine Ertmann / Polfoto

Hver tredje lokalpolitiker bliver chikaneret på nettet

Hver tredje lokalpolitiker bliver chikaneret på nettet

Den indre svinehund har fri leg på nettet, siger lokalpolitikere i stikprøveundersøgelse. Det er et demokratisk problem, men der findes ingen politisk løsning, mener Borgen-politikere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er ikke uden omkostninger at bestride et politisk hverv. Trusler om vold og verbale krænkelser er blevet en integreret del af den lokalpolitiske debat på nettet. Det viser en stikprøve, som Kommunen har lavet blandt byrådsmedlemmer i Frederikshavn, Viborg, Aarhus, Svendborg, Køge og Hillerød.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.