Kommunen.dk
MENU

Debat/ Højreradikale tager livet af regeringen

Debat/ Højreradikale tager livet af regeringen

15. feb. 2015
Lars Trier Mogensen
LARS TRIER MOGENSEN
RADIOVÆRT OG KOMMENTATOR
Email
Lars Trier Mogensen er vært på debatprogrammet ’Det Røde Felt’ på Radio24syv. Han kommenterer også politik på dagbladet Information.
”De Radikales særegne kombination af arrogant kompromisløshed og karakterløst vægelsind har tidligere kostet dyrt for regeringspartnere, og nu tegner mønsteret med stor sandsynlighed til at gentage sig ved folketingsvalget her i 2015”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vælgere er også en slags mennesker. Og derfor styrtdykker Det Radikale Venstre i meningsmålingerne. De senere års hidsige reformer begynder at kunne mærkes i hverdagen, og kernevælgerne er ikke begejstrede. Hver tredje B-vælger har vendt partiet ryggen, og den manglende evne til at trække nye vælgere henover midten kan give dødsstødet til SR-regeringen på valgdagen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.