Kommunen.dk
MENU
Nicolai Hansen, udsat og hjemløs, fik nok af sine plageånder og meldte Black Army til politiet. Peter Rahbæk Juel støttede ham og fulgte med ham i retten og kalder Nicolai for “Danmarks modigste mand.
Nicolai Hansen, udsat og hjemløs, fik nok af sine plageånder og meldte Black Army til politiet. Peter Rahbæk Juel støttede ham og fulgte med ham i retten og kalder Nicolai for “Danmarks modigste mand.”

Har I ikke noget andet end en Range Rover med tonede ruder?

Har I ikke noget andet end en Range Rover med tonede ruder?

Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) gik som noget af det første i clinch med byens kriminelle bande Black Army. Personligt førte det til en del kontroverser og en hverdag, der pludselig lignede noget fra en film. I dag er der kommet lidt mere ro på - men kampen for en by uden bander er langtfra slut.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Er man modig eller dumdristig, når man som 40-årig familiefar bider sig fast i haserne på byens kriminelle bande Black Army?

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.