Kommunen.dk
MENU

Debat/ Har Fogh opgivet forsvaret for fortidens beslutninger?

Debat/ Har Fogh opgivet forsvaret for fortidens beslutninger?

7. dec. 2014
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”I Venstre er Foghs fanskare nok stadig intakt, og den er nok ikke blevet mindre med den nuværende formands deroute i form af tabt troværdighed. Alligevel har der lydt et lettelsens suk hver gang, at Lars Løkke gjorde partiet frit af kontraktpolitikkens snærende bånd.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Der var intet at komme efter”. Det har været muntre sjæles forslag til titlen på Anders Fogh Rasmussens endnu ikke publicerede (og må man formode heller ikke færdigskrevne) erindringer. Vi ved ikke med sikkerhed, om Fogh er i gang med at skrive sin erindringer.  Igennem tiderne har han som statsminister koketteret med, at han vil skrive om dette og hint i ”i mine erindringers bind 12”. Det er nok mere et eksempel på Foghs knastørre humor end, at der planlægges så omfangsrigt et værk.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.