Grundfos får pris for produktivitet

Grundfos er blevet tildelt DI’s Produktivitetspris 2012

PRIS

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

En af landets største virksomheder er blevet belønnet for deres store indsats for at blive mere produktiv:  Pumpekoncernen Grundfos fik tildelt DI’s Produktivitetspris 2012 tirsdag eftermiddag.

- Vinderen af årets produktivitetspris får prisen, fordi de med en omfattende og bundsolid indsats og et langt sejt træk har opnået meget flotte resultater. Resultaterne har vist sig både på kvalitetssiden, i form af øget fleksibilitet og et løft af produktiviteten til et helt nyt niveau med to-cifrede årlige vækstrater, siger chef for ledelsesudvikling og produktivitet i DI Jens Kristian Jørgensen.

Prisen blev overrakt i forbindelse med DI’s Produktivitetskonference 2012 i Kolding og består en unik bronzeskulptur - udført af billedhuggeren Carsten Fun Jensen.

- Prisen er et synligt bevis på, at vi har fået rigtig god fart på produktivitetsudviklingen, og det er en anerkendelse, som vi kan være stolte af. Samtlige medarbejdere har været optagede af at skabe resultater, og det har skabt et momentum, som er helt uvurderligt, siger administrerende direktør i Grundfos A/S Niels Møller Jensen.

Teknik & miljø

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet