Kommunen.dk
MENU

Grotesk søndag for lærernes formand

Grotesk søndag for lærernes formand

Netop genvalgt til posten som formand for Danmarks Lærerforening er 52-årige Anders Bondo Christensen kommet i vælten, fordi han har accepteret en lønnedgang. Sagen er blevet udlagt som en kritik af de kommunale chefers høje lønninger.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Jeg er stærkt overrasket over, at det her overhovedet blev en episode. Vi havde kongres i forrige uge, og der blev jeg genvalgt som formand. I den forbindelse fastsætter man formandens løn. Det sker normalt uden nogen form for dramatik. Søndag (forrige uge, red.) stod så både Danmarks Radio og TV2 Nyhederne hjemme i min indkørsel med sendevogne, så jeg måtte stå og plukke æbler i mit fine søndagstøj. Det var en lidt grotesk situation. Før var min løn koblet direkte op på børne- og ungechefen i København. Her er der sket en hel ekstraordinær lønudvikling, samtidig med at vi lavede et meget dårligt resultat til medlemmerne, så det kan vi ikke blive ved med at følge.” 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.