Kommunen.dk
MENU

Græsrodsprojekt får ben at gå på i Vejen

Græsrodsprojekt får ben at gå på i Vejen

Medarbejderne i Vejen Kommune ville hjælpe borgerne til en bedre hverdag og mere selvstændighed. Det har resulteret i, at borgerne i stigende grad kan klare sig selv, og kommunen udvider i det kommende år initiativet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Vi gjorde det nok lidt bagvendt. Vi gik egentlig bare i gang, og så ordnede vi det, vi manglede, hen ad vejen,” fortæller ældrechef i Vejen Kommune Kirsten Dyrholm om initiativet BASH, Bevar en Aktiv og Selvstændig Hverdag, som blev skudt i gang i februar. Ideen opstod nedefra, efter nogle medarbejdere havde hørt om hverdagsrehabilitering på et kursus. Det talte de efterfølgende så varmt for, at kommunen besluttede at ansætte en koordinator og sende 26 social- og sundhedshjælpere og assistenter på et tre uger langt kursus om rehabilitering, sundhedsfremme og forebyggelse. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.