Kommunen.dk
MENU
Skal vi have færre hjemløse og færre på kanten, skal vi blandt andet have flere væresteder. Så flere kan få gavn af at have en form for tilknytning og et holdepunkt i livet, når det gør ondt, skriver SFs landdistriktsordfører Karina Lorentzen Dehnhardt.
Skal vi have færre hjemløse og færre på kanten, skal vi blandt andet have flere væresteder. Så flere kan få gavn af at have en form for tilknytning og et holdepunkt i livet, når det gør ondt, skriver SF's landdistriktsordfører Karina Lorentzen Dehnhardt.
Foto: Lars Havn Eriksen/Biofoto/Ritzau Scanpix

Klumme/ Geografisk ubalance i sociale væresteder skal knækkes

Klumme/ Geografisk ubalance i sociale væresteder skal knækkes

3. jun. 2023
Karina Lorentzen Dehnhardt
KARINA LORENTZEN DEHNHARDT
LANDDISTRIKTSORDFØRER
SF
Email

Foto: Marie Hald

Dette er et debatindlæg og udtrykker alene skribentens holdninger.
Har du selv et debatindlæg inden for Kommunen.dk’s interesseområder, kan du sende det til debatognavne@ kommunen.dk

Flest tilbud til hjemløse i de store byer, så det er dér, antallet falder. Ikke udenfor de store byer. Det kalder på flere væresteder i landdistriktskommunerne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da Corona for tre år siden lukkede Danmark ned, betød det ikke kun mindre samvær, digital undervisning og teamsmøder for danskerne. De fleste af os led et socialt tab, fordi vi skulle skære ned på, hvem vi sås med, så Corona-boblen ikke sprængte. Men for langt de fleste af os, så mærkede vi også, at vi har venner.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.