Politik fra rødderne

Daglig leder Anton Bjerg sidder i backstagerummet på spillestedet Generator. Over ham hænger plakater fra et par af de kunstnere, der hat stået på scenen de seneste otte år.
Daglig leder Anton Bjerg sidder i backstagerummet på spillestedet Generator. Over ham hænger plakater fra et par af de kunstnere, der hat stået på scenen de seneste otte år.
Foto: Morten Stricker, Ritzau Scanpix

Generator vil hente musik-millioner til Ringkøbing

Hvis Ringkøbing får titel som regionalt spillested, bliver der satset mere på unge talenter end på sikre hits som Johnny Madsen og Niels Hausgaard.

 musikhjælp

Af Christian Olesen | [email protected]

Et par knægte står i øvelokalet og tæsker løs på trommer og guitar, så lyden brummer gennem de lydisolerede vægge. Inde i koncertsalen er nogle frivillige i gang med at placere stole foran scenen til aftenens udsolgte koncert.

Vi er i Ringkøbing, nærmere bestemt Spillestedet Generator, der er vågnet fra sit korte vinterhi. Årets første koncert bød på irsk folkemusik, og i weekenden tager ringkøbingenserne imod troubadouren Niels Hausgaard. Hertil forsvandt billetterne på blot 35 sekunder.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur

Land & by


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57