Kommunen.dk
MENU
Der er behov for et opgør med automatreaktioner i debatten om privat velfærd, mener professor på Roskilde Universitet Jon Kvist. Sammen med Jesper Brask Fischer har han skrevet en bog om, hvad de kalder den skjulte velfærdsreform - den accelererede udbredelse af privat velfærd. (Arkiv.)
Der er behov for et opgør med automatreaktioner i debatten om privat velfærd, mener professor på Roskilde Universitet Jon Kvist. Sammen med Jesper Brask Fischer har han skrevet en bog om, hvad de kalder "den skjulte velfærdsreform" - den accelererede udbredelse af privat velfærd. (Arkiv.)
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Fremtidens velfærd er både offentlig og privat

Fremtidens velfærd er både offentlig og privat

Den private velfærd er her allerede. Ny bog vil gøre det mindre farligt at tale om den - for en socialt bæredygtig samfundsmodel består af et miks, lyder det.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Velfærdsmiks. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.