Politik fra rødderne

Den centrale placering i Aarhus er én af de vigtigste træk ved Dokk1 for at skabe et moderne bibliotek, der inviterer til, at mennesker mødes.
Den centrale placering i Aarhus er én af de vigtigste træk ved Dokk1 for at skabe et moderne bibliotek, der inviterer til, at mennesker mødes.
Foto: SHL / Adam Mørk

Fremtidens bibliotek er socialt, samarbejdende og personligt

Fremtidens bibliotek tager del i lokalsamfundet og er med til at løse sociale samfundsproblemer som ensomhed eller integration.

 spådom

Af Astrid Skov Andersen | [email protected]

Fremtiden banker på

Hvordan ser fremtidens kommunale institutioner ud, og hvilke udfordringer lurer lige om hjørnet? I denne serie sætter kommunen.dk fokus på fremtiden og dykker ned i tendenser og udviklingspotentialer. Vi starter på biblioteket. Vil du gerne have os til at vride et bestemt område gennem fremtidsmaskinen, så skriv til [email protected]

Fra collection til connection. Sådan kan fremtidens bibliotek beskrives, hvis man spørger en af arkitekterne bag Dokk1 i Aarhus. Biblioteket som ren bogopbevaring er for længst forældet. Nu og i fremtiden er biblioteket en platform til deling af viden. Ikke kun gennem bøger og medier, men gennem møder mellem mennesker, forklarer Trine Berthold, der er associate partner i arkitektvirksomheden SHL og en af arkitekterne bag Dokk1.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Innovation

Kultur


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57