Politik fra rødderne

Frank Jensen vil give Venstre nulvækst-smæk

Københavns overborgmester er klar til at gnide salt i Venstres nulvækstsår, når kommunalvalgkampen for alvor folder sig ud

 kommunalvalg

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Venstre møder modstand fra mange sider efter partitoppen har fremlagt planer om nulvækst i den offentlige sektor. I København får overborgmester Frank Jensen og det socialdemokratiske kampagneapparat julelys i øjnene ved tanken om, at nulvækst kommer til at fylde i valgkampen.

- Venstre stillede ultimative krav om massive skattelettelser i forbindelse med sidste budgetforhandling. De lagde op til at barbere arbejdsmarkedspolitikken. Skattelettelser kombineret med Venstres nye udmeldinger om nulvækst kan slet ikke gå op rent økonomisk. Venstre byder op til dans ved at fastholde denne kurs, siger Frank Jensen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57