Fra byråd til partner i advokatfirma

Ugens Uundgåelige

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

30-årige Solveig Værum Nørgaard (V) forlader Rebilds byråd for at blive partner i advokatfirmaet Steffensen Horstmann. Det sker. ni måneder efter hun blev genvalgt til byrådet, som hun har siddet i siden 2005. Hun har tre børn.

Da jeg blev ringet op af Kommunen, var jeg i gang med at se på en sag for en klient.  Det handler om tilladelser i forhold til lokalplaner. 

Hvad var din bedste oplevelse i ugens løb? Der har været mange ting, men det har især været positivt, at folk i byrådet har sagt pænt tillykke og sendt søde beskeder om, at de vil savne mig. Det har været rigtig rart.

Hvad var din værste oplevelse i ugens løb? Det har været trist og sørgeligt at sende beskeden om, at jeg træder ud af byrådet til de andre byrådsmedlemmer, og opkaldet til borgmesterkontoret var især svært. Der må jeg nok indrømme, at jeg gik lidt rundt om den varme grød. Men jeg har været nødt til at træffe beslutningen om at forlade byrådet af tidsmæssige årsager.

Hvem er dit forbillede? Der er mange forskellige personer, som har kvaliteter, jeg sætter pris på. Men jeg har altid beundret Christian Mejdahl for at være saglig, velargumenteret og arbejdsom. 

Det bedste du ved? Uh, der er så mange niveauer i det. Det er et kæmpe knus af børnene eller en arbejdsmæssig udfordring.

Hvad er du god til? Jeg er god til at lave mad – alt muligt, men især italiensk. Og så er jeg god til at gennemgå store stakke af papir og have tålmodighed.

Hvor er du om ti år? Om ti år sidder jeg stadig som partner her i firmaet, som til gengæld er vokset og udbygget. Og jeg har sat en stor finger på det  hele. Men det er jo afhængigt af, hvilke døre der åbner sig undervejs.

Andet

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet