Politik fra rødderne

Folketinget er et lukket kredsløb

Politikudviklingen i Danmark begrænses af et ekstremt snævert fokus på kendispolitikere fra de store partier, mener flere af de små partier, der kæmper for at komme i Folketinget.

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

De små partier udenfor Folketinget har meninger, der stikker i mange retninger, men én ting var de pinligt enige om ved dknyt’s debatarrangement på Folkemødet: De største forhindringer i forhold til at blive valgt til landets parlament er indsamlingen af vælgererklæringer samt mediernes kendisfokus.

- Den sværeste hurdle er at få samlet underskrifterne. Vi har en nederlagshistorie, siger Morten Blaabjerg, medlem af landsledelsen i Retsforbundet, med henvisning til, at pressen kun ringer for at høre, om Retsforbundet har fået indsamlet de 20.260 vælgererklæringer, som der kræves for at blive opstillet til næste folketingsvalg.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57