Politik fra rødderne

Fløjpartier mærker markant omfordeling af partistøtte

SF mister millioner i partistøtte efter rædsomt valg, mens Liberal Alliance og Enhedslisten får betydelig flere midler til at markere sig lokalt.

 partistøtte

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Stemmer er lig med kolde kontanter. Den lokale og regionale partistøtte fra staten udregnes nemlig ud fra antal stemmer. Resultatet af KV13 betyder, at Liberal Alliance går fra at modtage lidt over 60.000 til at have en million kroner til politisk arbejde rundt om i landet.

- Pengene vil betyde, at vi bliver mere synlige generelt over hele landet. Men i hver kommune må vi lægge hovederne i blød for, at de bliver brugt bedst muligt, siger Erhardt Mogensen, formand for Liberal Alliance i Sjællands Storkreds, hvor partiet blandt andet fik to byrådsmedlemmer i Slagelse Kommune.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57