Kommunen.dk
MENU
Nyudpeget formand for den nye forening bag Folkemødet, Michael Valentin, vil trods sin stilling som direktør i Akademikernes A-kasse ‘hellere have hånden i en hæksaks end overvære fire dages debatter om ledige og dagpengesystemet’. Folkemødet skal bruges til at opleve værdimæssige og holdningsmæssige kryds udenfor hans egen faglighed. 
Foto: AAK
Nyudpeget formand for den nye forening bag Folkemødet, Michael Valentin, vil trods sin stilling som direktør i Akademikernes A-kasse ‘hellere have hånden i en hæksaks end overvære fire dages debatter om ledige og dagpengesystemet’. Folkemødet skal bruges til at opleve værdimæssige og holdningsmæssige kryds udenfor hans egen faglighed. Foto: AAK

Et opgør med monokulturer

Et opgør med monokulturer

A-kasse-direktør Michael Valentin er blevet formand for den nye forening bag Folkemødet, og han vil bruge rollen til at lave sære kryds mellem folket og eliten, mellem fagfolk med forskellige interesser og mellem store og små organisationer. Det er nemlig krydset mellem kulturer, han selv har gjort karriere på.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Med knap 3.000 arrangementer af oplysende, debatdreven eller direkte showpræget karakter kræver det en vis navigations- og prioriteringsevne at finde frem til de rigtige events på Folkemødet. Mange går nok efter emner, de har interesse for i forvejen - men ikke Michael Valentin. Trods sin stilling som direktør i Akademikernes A-kasse vil han ‘hellere have hånden i en hæksaks end overvære fire dages debatter om ledige og dagpengesystemet’.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.