Politik fra rødderne

Energiministeren skal i hastesamråd om solceller

I morgen skal Martin Lidegaard (R) i samråd om ændringen af loven om solceller. Ministerens embedsmænd kendte til hul i loven allerede inden, den blev vedtaget

 solceller

Af Redaktionen | [email protected]

Vidste klima- og energiminister Martin Lidegaard (R), at der var et milliardhul i solcelleloven, inden han vedtog den? Det spørgsmål vil Venstre og Enhedslisten have svar på, inden en ændring af loven om solceller behandles i Folketinget tirsdag.

De to partier har indkaldt Martin Lidegaard (R) i hastesamråd om den betændte sag om solceller efter afsløringer i Berlingske Business. Interne arbejdspapirer fra ministeriet viser nemlig, at embedsmænd i Klima- og Energiministeriet diskuterede det såkaldte »hul« i solcelleloven, inden loven blev vedtaget. Det handler om muligheden for at koble flere store solcelleanlæg sammen og derved omgås en grænse på 400 kW. Det skriver Berlingske.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57