Kommunen.dk
MENU
Forslaget om en times wifi-dækning er blevet mødt med ironiseren i både folketingssalen og af KL, der i et høringssvar pointerer, at det godt kan tage længere tid end en time at nå hele vejen opad Gudenåen.
Foto: Jacob Ehrbahn / Polfoto
Forslaget om en times wifi-dækning er blevet mødt med ironiseren i både folketingssalen og af KL, der i et høringssvar pointerer, at det godt kan tage længere tid end en time at nå hele vejen opad Gudenåen. Foto: Jacob Ehrbahn / Polfoto

Én time – så har du set det hele

Én time – så har du set det hele

Med et nyt lovforslag kan turister få gratis internet ved danske turistattraktioner. Men kun i én time per dag. Håbløst umoderne, mener kommuner og regioner, som kan se frit og gratis internet brede sig i flere storbyer og lige på den anden side af Sundet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Når det første af forhåbentlig mange krydstogtskibe om et års tid lægger til i Hundested Havn, så vil passagererne formentlig kunne gå fra borde og logge gratis på internettet, så de kan få syn for områdets turistattraktioner.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.