Politik fra rødderne

En rigtig dårlig sag

Ubehagelige beslutninger kan ikke undgås, men det er afgørende, at man tackler kritik professionelt og med respekt for de utilfredse borgere. Det gjorde de ikke i Odder.

 konfrontation

Af Redaktionen | [email protected]

Det er ikke godt for omdømmet at blive beskrevet som ’Et skoleeksempel i dumhed’ i Ekstra Bladets leder. Men den tort måtte Odder lide den 25. marts, hvor kommunens beslutning om at spare sygeplejersken på Tunø bort fik en med krabasken.

”Umiddelbart ser det ud som om der er hvad man kalder ’En Rigtig Dårlig Sag’ – en af dem, der uvilkårligt opstår i kølvandet på kommunesammenlægningerne, og hvor der vel næppe er en pæn løsning. Men det lyder også, som om både socialudvalgsformanden og borgmesteren simpelthen fejlvurderer, hvilke behov man har, når man bor på de små øer. De – eller kommunikationsafdelingen – burde have indset, at beslutningen ville føre til en konfrontation,” siger Inger Marie Vennize, der er journalist og selvstændig kommunikationsrådgiver. Hun fortsætter:

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57