Første hjemmeskole dag. Charlie Unger går i klasse og har sin første hjemmeskole dag. som han får hjælp til af sin mor Karina.
Første hjemmeskole dag. Charlie Unger går i klasse og har sin første hjemmeskole dag. som han får hjælp til af sin mor Karina.
Foto: Anthon Unger, Ritzau Scanpix

Ekspert: Sådan bliver onlineundervisning en succes

Når elever skal undervises på afstand, er der nogle do’s and dont’s, som folkeskolelærere og forældre skal være opmærksomme på, siger forsker i it og pædagogik.

 karantæne

Af Rebecca Birch Roulund | [email protected]

Fjernundervisningen er i fuld gang over hele landet. På facebook deler skolelærere tips med hinanden. Flere online læringsportaler stiller deres indhold gratis til rådighed for lærere og elever. Skolerne er lige nu ved at fjernundervise, mens de selv lærer, hvordan man egentlig gør det bedst.

Professor i it og pædagogik ved Aarhus Universitet Jeppe Bundsgaard giver sine bud på, hvordan lærerne bedst udnytter situationen, og hvad de i hvert fald skal undgå.
Det kommende stykke tid er en god mulighed for at udforske online-redskaber, men det er vigtigt at have meningsfuldhed for øje, siger han. 

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Børn & unge


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57