Kommunen.dk
MENU
Alternativet, der 27. november fylder ti år, er ifølge politisk leder Franciska Rosenkilde stadig sindssygt optaget af den grønne dagsorden. Derfor er partiets opgave fortsat at trække alle forhandlinger til den grønne side, selv om det er svært med en flertalsregering, siger Rosenkilde. (Arkivfoto).
Alternativet, der 27. november fylder ti år, er ifølge politisk leder Franciska Rosenkilde stadig "sindssygt optaget af den grønne dagsorden". Derfor er partiets opgave fortsat at trække alle forhandlinger "til den grønne side", selv om det er svært med en flertalsregering, siger Rosenkilde. (Arkivfoto).
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Efter ti år i manegen er der nu mindre fest og farver i Alternativet

Efter ti år i manegen er der nu mindre fest og farver i Alternativet

26. nov. 2023
RITZAU
RITZAU
Genopbygningen af Alternativet bygger på færre fester, mindre splid og ufortrødent fokus på klimaet, siger politisk leder. 27. november fylder partiet ti år.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Alternativet red i starten på en bølge af succes, men blev senere kendt for interne uenigheder og dårlige sager i medierne, som fik de fleste vælgere til at vende partiet ryggen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.