Politik fra rødderne

Drømme og drilleri i salonen

Forslag om et drømmeværksted på politikernes skoleskema, en indføring i det politiske maskinrum og en københavnsk fejde var blandt begivenhederne i Kommunens telt på Bornholm.

 debat

Af Sine Riis Lund | [email protected]

- Min mor græd, da jeg fik et job som spindoktor.

Med den kommentar fra tidligere spindoktor Rulle Gra-bow var der vist ingen af tilhørerne i Kommunens salon i Allinge, der var i tvivl om, at jobbet som særlig rådgiver for en minister kan være en særdeles udskældt post. Rulle Grabow var sammen med tidligere beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) og journalist Ask Rostrup fra DR mødt op for at give borgerne et større indblik i det politiske arbejde. Mens Ask Rostrup placerede spindoktorerne et sted midt imellem rygterne  for at være højtlønnede telefonpassere og mørkets fyrster, så forklarede Inger Støjberg, at spindoktorerne i kraft af deres ansættelsesforhold er en stor støtte.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57