Djurs Wind Power får ny direktør

Specialist i netværksstyring er blevet ansat som direktør for østjysk vindmølle-samarbejde

VEDVARENDE ENERGI

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Djurs Wind Power blev etableret for positionere de ca. 30 medlemsvirksomheder i forbindelse med etableringen af Anholdt Havmøllepark. Siden netværkets start er der indgået ordrer med medlemmerne for over 200 mio. kr. 

Nu er Lene Skovsgaard Sørensen blevet ansat som direktør for Djurs Wind Power. Hun har mere end 15 års erfaring med virksomhedsdrift, netværk, kontaktskabelse og udvikling. Hendes primære kompetence ligger i at drive og facilitere netværk, lave forretningsudvikling af virksomheder og styre forhandlinger, og det er den tilgang, hun også vil trække på inden for vindområdet.

- Djurs Wind Power kan fremadrettet også være andre ting end vind, som netværket har bevist sit værd i forhold til. Andre store opgaver, hvor man kan gå sammen og løfte det, som ville være for stort for mange af netværkets medlemmer at gøre alene, siger Lene Skovsgaard Sørensen til dk-teknik.

Helt nye spor
Hendes vision er, at man formår at bruge de gode erfaringer, der allerede er skabt, og bringe dem ind i nye sammenhænge, som også rækker ud over havmølleparken.

- Det betyder ikke, at netværket ikke er interesseret, når man skal i gang med havmølleparker andre steder, men det kunne også være et helt nyt spor som fx nedbrydelse og genanvendelse af olieplatforme eller vindmøller, siger Lene Skovsgaard Sørensen.         

Ud over store anlægsopgaver har Lene Skovsgaard Sørensen også visioner om at netværket kan bringe sig i spil i relation til kompetenceudvikling eller mindre opgaver, hvor tre af netværkets virksomheder går sammen om et projekt.

- Vi skal bygge videre på de relationer, man får, når man lærer hinanden nærmere at kende. Den erfaring med hinanden, som man har gennem historikken i Djurs Wind Power til dato, er udgangspunktet for mange samarbejder fremadrettet, siger Lene Skovsgaard Sørensen til dk-teknik.

Energi & forsyning

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet