Politik fra rødderne

Digitalisering i monopolets skygge

Fokus på Skole it gav stor tilslutning til årets Digitaliseringsmesse. Men bag parolerne om digital didaktik ligger en strategisk dagsorden om at udfordre KMD’s dominerende rolle på markedet

 digitaliseringsmesse

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Med over 1.700 forhåndstilmeldte og godt og vel 1.800 fremmødte bød KL’s Digitaliseringsmesse igen på rekord stor opbakning, da den i går løb af stablen i Odense Congress Center. Siden messen blev afholdt for første gang i 2008, er interessen kun vokset.

Det handler ikke kun om, at digitaliseringen af den offentlige sektor er en dagsorden, der vinder stadig større bevågenhed blandt de politiske beslutningstagere. Årets hovedfokus på Skole it har også ramt en nerve i forhold til et område, hvor der for alvor er kommet skred i udviklingen. Det vurderer en af messens arrangører, chefkonsulent Charlotte Munksgaard fra KL.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57