Politik fra rødderne

Digital post skal spare milliarder

Trods politisk modstand fra Dansk Folkeparti og Enhedslisten er lovforslaget om offentlig digital post på nippet til at blive vedtaget.

 politik

Af Redaktionen | [email protected]

Fra 2014 skal borgere modtage alt post fra det offentlige i en postkasse på internettet. Det bliver endeligt besluttet, når regeringen med bred opbakning i Folketinget i starten af juni vedtager loven om offentlig digital post. Det gør det obligatorisk for alle at modtage offentlig post digitalt.

Ifølge regeringens lovforslag vil den afledte besparelse på primært porto og arbejdstid løbe op i en milliard kroner om året, når ordningen er fuldt indfaset.
Dermed kan den digitale post blive et vigtigt bidrag til den ’modernisering’ af den offentlige sektor, som ifølge regeringens 2020-plan skal frigøre fem milliarder kroner.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57