Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
DF går alligevel med til at sænke de kommunale udgiftslofter. At man derved flytter et råderum fra kommunerne over på statens udgiftsloft, tager DF alene som en teknikalitet “med henblik på, at det bliver taget tilbage næste år, fortalte Kristian Thulesen Dahl torsdag.
Foto: Anders Rye Skjold Jensen / Polfoto
DF går alligevel med til at sænke de kommunale udgiftslofter. At man derved flytter et råderum fra kommunerne over på statens udgiftsloft, tager DF alene som en teknikalitet “med henblik på, at det bliver taget tilbage næste år”, fortalte Kristian Thulesen Dahl torsdag. Foto: Anders Rye Skjold Jensen / Polfoto

DF vil omprioritere sig til mere udligning

DF vil omprioritere sig til mere udligning

Med finansloven for 2016 går Dansk Folkeparti med til at sænke de kommunale udgiftslofter, men kun for 2016, forsikrer partiet. Et såkaldt betænkningsbidrag varsler svære forhandlinger til foråret, hvor regeringen vil have skattelettelser og DF nu spiller ud med et ønske om mere udligning.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Selvom en meget uenig blå blok forleden fandt sammen om finansloven for 2016, så blev der med forhandlingsresultatet også åbnet op for nogle store og svære slagsmål om økonomien til foråret.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier