Politik fra rødderne

DF varmer op til kamp om borgmesterposter

Synlighed, is i maven og gode råd fra B.S. Christiansen er ingredienserne i Dansk Folkepartis opskrift på en succesfuld kommunalvalgkamp.

 kommunalvalg 2013

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Dansk Folkepartis landspolitiske succes har endnu ikke for alvor smittet af på kommunerne, og derfor går byrådskandidaterne allerede nu i træningslejr for at forberede sig på kommunalvalget til november. Til inspiration har partiet blandt andet hyret den medievante jægersoldat B.S. Christiansen, fortæller kommunalvalgsmedarbejder, Steen Thomsen.

- B.S. Christiansen skal klæde dem på til at yde en toppræstation og samarbejde. Det gælder jo både cykelryttere på et cykelhold og byrådskandidater i et politisk parti, at de skal kunne samarbejde, selvom de er konkurrenter, siger han og henviser til, at B.S. Christiansen udover at have deltaget i utallige tv-programmer har været med til at mentaltræne cykelholdet Team Saxobank.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57