Kommunen.dk
MENU
Morten Reseke har arbejdet som kontrolmedarbejder i Norfyns Kommune, hvor han var udsat for en meget voldsom oplevelse.  Foto: Maria Fonfara
Morten Reseke har arbejdet som kontrolmedarbejder i Norfyns Kommune, hvor han var udsat for en meget voldsom oplevelse. Foto: Maria Fonfara

”Der sad syv skud i min hoveddør”

”Der sad syv skud i min hoveddør”

Morten Reseke modtog i forbindelse med en kontrol-opgave telefontrusler fra en borger. Det kulminerede en januarnat, da der blev skudt syv gange mod hans hus, mens han og familien lå og sov. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kvart over tre en januarnat i 2012 vågner Morten Reseke ved en høj lyd. Først tror han, at lyden stammer fra nytårsfyrværkeri. Han står op. På gulvet ligger der splintret glas, og der lugter af krudt. I hoveddøren er der syv skudhuller, en jakke i entreen er gennemhullet af skud, og to skud er fløjet gennem stuen og sidder i terrassedørens fodpanel. Morten Reseke hører lyden af hvinende dæk og hjulspin ude på villavejen, inden han ringer 112.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.