Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
To demonstranter ses tale i mobiltelefon efter at have entret en kran foran Parlamentet i London og udfoldet et banner med teksten Referendum for at demonstrere mod Lissabon-traktaten mandag den 3. marts 2008. Demonstrationen fandt sted to dage før Parlamentets afstemning om et konservativt ændringsforslag om at sende traktaten til folkeafstemning.
Foto: Matt Dunham/AP Photo/Polfoto
To demonstranter ses tale i mobiltelefon efter at have entret en kran foran Parlamentet i London og udfoldet et banner med teksten ”Referendum” for at demonstrere mod Lissabon-traktaten mandag den 3. marts 2008. Demonstrationen fandt sted to dage før Parlamentets afstemning om et konservativt ændringsforslag om at sende traktaten til folkeafstemning. Foto: Matt Dunham/AP Photo/Polfoto

Der er ikke nogen tilbage, der kan tale EU's sag

Der er ikke nogen tilbage, der kan tale EU's sag

Tidligere Europa-minister i Tony Blairs regering Denis MacShane frygter, at en britisk folkeafstemning om medlemskab kommer til at lide under mangel på fortalere for unionen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Første del af manuskriptet ligger fremme på bordet sammen med avisudklip fra blandt andet The Times, der bebuder, at britisk erhvervsliv er langt fremme med en exitplan, hvis Storbritannien skulle vælge at melde sig ud af den eksklusive klub af EU-lande, som briterne samtidig med Danmark opnåede medlemskab af i 1973. Arbejdstitlen på Denis MacShanes nye bog er ”Bye Bye EU” med undertitlen ”Hvordan det kunne komme så vidt”, og i sommervarmen har han hovedet fuldt af traktater, den franske præsident Mitterands mere kontroversielle udtalelser og et forsøg på at besvare spørgsmålet, om hvordan det kan være, at Storbritannien nu tilsyneladende står med det ene ben i døren på vej ud af EU.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier