Kommunen.dk
MENU
SNP-lederen Nicola Sturgeon er ifølge kritikere hos både Labour og Konservative ‘Storbritanniens farligste kvinde’, fordi det skotske nationalistparti kan få hidtil uset indflydelse på en kommende regering, når briterne i denne uge går til stemmeurnerne. 
Foto: Danny Lawson / Polfoto
SNP-lederen Nicola Sturgeon er ifølge kritikere hos både Labour og Konservative ‘Storbritanniens farligste kvinde’, fordi det skotske nationalistparti kan få hidtil uset indflydelse på en kommende regering, når briterne i denne uge går til stemmeurnerne. Foto: Danny Lawson / Polfoto

Den stille britiske revolution

Den stille britiske revolution

Storbritannien står midt i en politisk revolution med det valg, der finder sted den 7. maj. De britiske vælgere begår deres oprør ved stemmeboksen og det er både rettet mod politikerne og det valgsystem, der ser ud til at have spillet fallit.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Catherine Beard er på mange måder en ener.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.