Politik fra rødderne

Den eneste ene

Først var hun DF’er, så blev hun løsgænger, og nu er hun Danmarks første byrådsmedlem for partiet Fokus. Rikke Cramer Christiansen får rasende travlt, men glæder sig. 

 navne

Af Mia Tang | [email protected]

Lad det være sagt med det samme. At stifte et nyt parti og forsøge at komme i Folketinget er hårdt arbejde. Men uanset om det lykkes eller ej, vil vejen frem mod valget blive en unik erfaring, mener Rikke Cramer Christiansen. 

Oprindeligt kender hun partiet Fokus’ stifter, Christian H. Hansen, fra Karup byråd, hvor hun efterfulgte ham som viceborgmester. Siden holdt de kontakten, og da hun i januar fik nok af blandt andet Jesper Langballe og forlod Dansk Folkeparti, fik hun et godt tilbud. En uges tid efter ringede Christian H. Hansen og spurgte, om hun ville være en del af hans nye parti. Nu starter et nyt kapitel. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57