Politik fra rødderne

200 unge mødtes i maj på Ungdomsøen i Danmark for at skrive et politisk manifest. Fra venstre: Lea Fridberg, Anna Katrine Windt Courbin og Jakobine Jessen.
200 unge mødtes i maj på Ungdomsøen i Danmark for at skrive et politisk manifest. Fra venstre: Lea Fridberg, Anna Katrine Windt Courbin og Jakobine Jessen.
Foto: Finn Frandsen, Ritzau Scanpix

'Fuck pengene. Vi skal løse problemerne'

En gruppe unge har brugt en uge på at skrive et demokratisk manifest. Det er atypisk for unges politiske engagement, som ellers ikke er særlig stort.

 ungdomsøen

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Mellem højglansbygninger i Bruxelles' europæiske kvarter ligger et lille, smalt atelier, hvor døren heftigt åbner og lukker, når den ene smilende unge efter den anden træder ind og hilser på dem, de kender.

Bagefter fanger de sig et glas økologisk vin hos den lokale galleriejer, der serverer charcuteri, og sætter sig på en bænk ud mod et stort vindue til Rue de Dublin eller på en af de høje taburetter.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Demokrati

EU

Klima


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57