Politik fra rødderne

De unge strømmer til Allinge

Ungdommens Folkemøde har både egen campingplads og scene, hvor der foregår mere end tyve forskellige arrangementer.

 foryngelse

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Bornholms Efterskole lagde allerede sidste år teltdug til politisk debat på de unges præmisser. Men i år har arrangementet for alvor haft vokseværk og med et tilskud på 150.000 kroner fra Europa-Nævnet har Ungdommens Folkemøde indtaget et helt område af Folkemødet med campingområde, scener og fester til den lyse morgen.  

“Sidste år havde vi et superfedt lille arrangement, der faktisk var ret tilfældigt, men hvor Lars Løkke og en masse andre politikere endte med at komme forbi. I år har vi i samarbejde med Folkemødet gjort meget mere ud af det, og efterskoleeleverne står selv for mange af arrangementerne og for at filme, interviewe og evaluere. Vi er booket fuldstændigt hele ugen,” fortæller efterskolelærer Mikkel Andersen. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57